642966.jpgTänään sain vihdoin partsin kuntoon ja yrtit ruukkuihin :)! Tiiän, että tein sen nyt täysin vastoin kaikkia sääntöjä, kun kylvin ne tähän aikaan suoraan ruukkuihin ja vielä useampaa lajia samaan ruukkuun... mutta kun aiemmin ei kertakaikkiaan ehtinyt! Ja ehdottomasti tahdon niitten kasvatusta kokeilla :).

Vasta tää viikko on ollu lomaa - ihanaa lomaa. Sää on ollu upea, ja oon nauttinu ihan täysillä. Tai niin täysillä kuin nyt itsekseni täällä voin, Pauli on taas Halikossa. Oon siirtäny aamu - ja iltapalat sekä kahvit partsille, ihanaa kun aikaa rauhassa nautiskella.

Käsitöitäkin on tekeillä, ompelussa mm. yksi mekko (josta taitaa sittenkin tulla hame, kun en saa yläosaa istumaan millään) ja hääjutska, puikoilla vauvan nuttu ja koukulla kukkasia, joista ehkä tulee myöhemmin neuletakin (tai -paidan tai -topin...) helma.

Näistä en nyt kuitenkaan vielä laita kuvia, ehkä sitten jos joku niistä oikeasti meinaa joskus valmistua! Alkoi nimittäin vähän ahdistaa, kun selailin kirjoituksiani taakse päin, ja huomasin että liian monet aloitetut työt ovat edelleen täysin kesken.