Shetland triangle on nyt valmis :)! Kylläpäs siitä tulikin ihana! Ihanuudelle täydellisesti oikeutta tekevää kuvaa en vielä saanut otettua, mutta jos sellainen tässä myöhemmin onnistuu, niin liitän sen tänne.

442107.jpgHuivi oli mukavaa neulottavaa. Helpossa mallikerrassa oli juuri sen verran vaihtelua, että jaksoin koko huivin neuloa ilman yhtäkään välityötä (ihmeellinen saavutus minulta)! Lankana tässä siis on hieman vajaat 100g ohutta Pirkkalankaa ja puikkoina 3 1/2 pyöröt. Mallikertoja tein 10, ja huivi on kooltaan 60 x 139 cm. Olisi tuossa vielä varaa pingottaa isommaksikin, mutta halusin jättää kuvioon hieman "elävyyttä". Tämä yksilö lähtee lahjaksi ystävälle, mutta luulenpa että jossain vaiheessa neulon vielä yhden (tai kaksi...?) itsellenikin.


Ensimmäiset salaiset sukat näkyivät jo valmistuneen, mutta mulla on vielä suunnittelu käynnissä. Luulen, että olen päätymässä jonkinlaisiin pitsisukkiin. Outoa. Valon ja kevään myötä ohuet ja ilmavat mallit kuitenkin alkavat houkutella. Huomenna suuntaan lankakauppaan, katsotaan sitten sen reissun jälkeen, minkä kaikista ihanista malleista lopulta valitsen.

Lopuksi vielä pieni avunpyyntö:
Tietääkö kukaan, miten saisi häädettyä pulut parvekkeelta?!? Niillä on jo useamman viikon ajan ollut tapana tulla istuskelemaan parvekkeelleni, ja tänään eräs pariskunta on sinnikkäästi yrittänyt kuljettaa sinne risuja. Pahoin pelkään, että niillä on aikomuksena rakentaa pesä... Toistaiseksi ainoa toimiva häätökeino on avata parvekkeen ovi kovalla ryminällä. Ikkunan koputteluista ne eivät ole tietääkseenkään.