Tämän viikon opekokouksessa varmistui, että saan kevään mittaan ihka oman luokkahuoneen!!! Riemuun on oikeasti syytä, sillä tähän saakka olen opettanut ryhmiäni kirjastossa. Tilana se on oikein mukava ja toimiva, jos vain muut käyttäjät saisi siirrettyä pois... ja nyt se onnistuu. Kirjasto siis siirretään, ja mulla on oma luokkahuone, jonka saan sisustaa miten haluan :)

Yksi pitkään mielessä olleista suunnitelmista on sijoittaa luokkaan nukkekoti. Soittelin jo äitille, josko mun vanha Lundby vielä löytyisi jostain autotallin nurkasta. Löytyihän se, ja samoin äitini vanha nukkekoti, jollaisesta en ollut koskaan kuullutkaan. Malliltaan se on ilmeisesti melko yksinkertainen, vain huone tai kaksi. Voisi silti toimia koulussa, ja kun se lisäksi on vaarini tekemä, pelastaisin sen mielelläni ullakolta.

 Nukkekodit saan tuotua tänne vasta muutaman viikon päästä, mutta innostus oli niin kova, että jotain asian hyväksi oli päästävä tekemään heti.

382996.jpg
Niin syntyi tämä:
Kylpyhuoneen matto. Ei ehkä tavallisesti ihan ensimmäisiä hankitoja uuteen kotiin, mutta tämä oli nopea tehdä, eikä tarvikkeitakaan tarvinut etsiä kaukaa, ihan perus puuvillalankaa. Saas nähdä, mitä keksin seuraavaksi tehdä! Muistaakseni mulla ei kauheasti ollut huonekaluja, enkä toisaalta viitsisi niihin kovin suuria summia sijoittaakaan, joten askartelua on luvassa.