Joulusta ja lomasta on selvitty! Joulu kului sukulaisissa, uusi vuosi kahden kesken leffaa katsellen. Geishan muistelmat oli loistava valinta, ihanan kaunis ja rauhallinen elokuva. Ennakkoon luin siitä arvosteluja, joissa moitittiin elokuvaa pikemminkin kiinalais- kuin japanilaistyyliseksi. Me ei moisia vivahteita sieltä osattu nähdä, joten eivät ne sitten häirinneetkään.

Nyt onkin sitten ehditty viettää arkea jo viikon verran. Täällä kun koulut (eli mun työt) alkoivat jo heti uuden vuoden jälkeen. Melkoisen kiirettä onkin sitten pitänyt siitä asti. Lomallakaan ei tullut juuri neulottua, kun hartiat ovat olleet ikävästi jumissa.
336665.jpg
Pari päivää sitten tartuin kuitenkin taas puikkoihin, kun kuulin tuttavan vauvan syntyneen. Myssynhän olin neulonut jo aiemmin, mutta tahdoin tehdä sen kaveriksi vielä pikkuiset tossutkin. Eilen illalla ne valmistuivat, ja tänään pääsivät uudelle omistajalleen. Että osaakin olla suloinen tuollainen reilun viikon ikäinen pötkylä... Etenkin, kun se nukkua tuhisi suloisesti koko vierailumme ajan :). Lähipiiriin syntyi juuri toinenkin vauva, sitä mennään katsomaan sitten ensi viikolla. Hänen tuliaisensa ovat vielä vailla viimeistelyä, joten niistä kuvaa sitten myöhemmin.

Lankana näissä on sama Lanett kuin myssyssäkin. Puikkokoko on 2,5 (luulisin... en omista puikkomittaa), ja malli perus vauvantossu omin lisukkein.