Huopaspannulappu sai jäädä sivuun, kun aloitin hieman nopeampaa patalappuprojektia pesukoneessa huovutetusta vanhasta villatakista. Se oli ensimmäinen (ja ainut) neulomani villatakki (vuodelta 1999), mutta mahdottoman ruma... Hieman löysä ja väljä, todella pitsinen ja pörröinen, neulottu kevään vihreästä Novitan Kid Mohairista. Ei sitten yhtään minun tyylinen. En ymmärrä miksi alunperin tein sen... Uskollisesti olen kuitenkin kuljettanut sitä mukanani muutosta toiseen, kun en ole raaskinut poiskaan heittää.

Tänä syksynä viimein kyllästyin katselemaan sitä kaapissani, ja päätin kokeilla, josko siitä saisi tehtyä jotain muuta kivaa. Nakkasin takin 60 asteen pesuun, ja odotin jännityksellä mitä sieltä tulisi ulos... Hyvin se huopui, mutta päätyi kuitenkin takaisin kaappiin odottelemaan inspiraatiota - joka iski tänä iltana!

296250.jpg

Pannulapun lisäksi siitä muotoutui jotain muutakin, nimittäin pieni (15x22cm) laukku. Hihna ja vuori siitä vielä puuttuvat. Vuorikangasta kyllä löytyy, mutta taidan jättää sen ompelemisen huomiselle, kun olen hieman pirteämmässä tilassa. Hihnaan en ole ihan vielä keksinyt mieleistäni ratkaisua. Tuo laukun nappi on muuten peräisin juuri tuosta takista :)