Muistaako kukaan, milloin on viimeksi nähnyt tässä blogissa mitään valmista?? En minä ainakaan. Tälläkin kertaa on esittelyssä vain joukko uusia keskeneräisiä...

264661.jpg...ensimmäisenä: palat. Oon aina ihmetellyt innokkaita sukkien neuojia; miten kukaan jaksaa neuloa jotain niin yksitoikkoista parin toisensa jälkeen. Nyt ymmärrä ehkä paremmin, itse olen jäänyt koukkuun vielä yksinkertaisempaan ja yksitoikkoisempaan puuhaan: ainaoikein-neliöiden kutomiseen. Kulmasta kulmaan neulominen tuo sentään vähän vaihtelua. Näistä on syntymässä yllätys ystävälle, joten enpäs paljasta palasten lopullista kohtaloa aivan vielä.







264660.jpg
Toisena esittelyvuorossa: jälleen Roosa-huivi, tällä kertaa harmaasta Kitten mohairista neulottuna. Tämäkin päätynee lahjaksi.











264659.jpgKolmantena, ja onneksi toistaiseksi viimeisenä (tosin Odessaakin varten on langat jo ostettu), esittäytyy puolestaan kypärämyssy piakkoin syntyvälle vauvelille. Lankana on kaksinkertainen Lanett. Tykkään tästä langasta hirmuisesti, se on niiiiiiin pehmeää. Jos vauva on tyttö, liitän myssyyn vielä vaaleanpunaisen kukkasen tai muun koristuksen. Poikavauva saanee tyytyä koristelemattomaan hattuun, tai sitten siniseen lumihiutaleeseen.



Keskeneräisistä neuleista huolimatta jotain muuta on sen sijaan valmistunut: graduni!!! Lähetin sen tänään painoon, joulukuun alussa on kypsäri ja tammikuulla pitäisi saada paperit ulos. Hurraa!