Viikonlopun lisäksi myös alkuviikko on sujunut iloisesti kipeenä. Tosin oikeastaan vasta eilen ehdin antautua kunnollisesti sairastamaan, kun Paulillakin oli vapaapäivä ja se tuli koko päiväksi hoivailemaan mua. Sunnuntaina oltiin vierailulla mun perheen (ja sukulaisten) luona Kuusankoskella. Oltiin molemmat vähän kipeitä ja päivään mahtui 3 eri kyläpaikkaa, mutta siitä huolimatta reissu ei tuntunut yhtään liian raskaalta.
191390.jpg
Hyvistä aikomuksista huolimatta talvilapanen on edelleen pariton. Aloitin kyllä sen kaveria, mutta työn alla olivat myös pari lähesharuha-kämmekkäälle, mister Beanin nalle,(hieman muunneltuna versiona) ja punainen myssy-tossusetti vauvalle. Kaikkia näitä neuloin eilisen aikana, mutta vain viimeksi mainittu valmistui. Melkein. Kiinnitysnauhoja en enää jaksanut neuloa. Yritin kyllä, mutta luovutin kun silmukat eivät mitenkään suostuneet pysymään puikolla. Lankana näissä on Lanett, kirjailut on tehty lehmuksen vihreällä Woolilla.

191391.jpg
 Mallina kuvissa on Matleena, tai tuttavallisemmin Matukka. Ehdottomasti lempileluni pienenä. Vuodet on jättäneet siihen jälkensä, mutta uskollisesti se on seurannut mua muutosta toiseen.