Suunnilleen viikko sitten törmäsin ensimmäistä kertaa tähän:

 132219.jpg

Olen hieman huvittuneena seuraillut sivusta kaiken maailman sukan, lapasten ja laukunvaihtorinkejä. Kivoja ideoita, mutta ei kyllä mua varten. Mutta kuinkas ollakaan, tähän rinkiin törmäsin yllättävän usein, ennen kuin se sitten tänä aamuna tapahtui: liityin mukaan. En oikein vielä tiedä miksi, mutta eiköhän tuo selvinne! Ja tulevalle salaiselle neuleystävälleni voin luvata: kaikenlaisia rinkejä kohtaan tuntemistani epäluuloista huolimatta lupaan olla esimerkillinen salaystävä.

Toinen outo tempaus tältä päivältä oli tilata KoolAideja. Ei sentään kovin montaa pussukkaa, mutta sen verran että pääsee kokeilemaan. Liian monta kaunista värjäyskokeilua olen jo nähnyt, nyt täytyy päästä itse yrittämään. Toivottavasti pussit saapuvat pian!

Lankojen värjäyksen lisäksi mieltä kutkuttelee kovasti kangasvärit. Ei mitkään värjäysjutut, vaan siis maalamiseen tai painamiseen soveltuvat. Ehkäpä syksymmällä hankin niitäkin.

Sain muuten sen salomoninsolmuhuivin valmiiksi. Kaunis siitä tuli, mutta kummitädille asti se ei koskaan päässyt. Jätin juhlat väliin suuren matkustus-sosiaalisuus -väsymyksen vuoksi. Saas nähdä mistä huivi löytää kotinsa.