47085.jpg47084.jpgHah! Vihreä huivi on vihdoin valmis! Suoritan tällä hetkellä kurssia, josta suurin osa tehdään virtuaalityöskentelynä. Suurin osa tästä virtuaalityöskentelystä puolestaan tapahtuu kuuntelemalla nettiluentoja kotona. Loistava tilaisuus käsitöiden tekoon. Eilen illalla siis latasin luennot koneelleni, ja kaivoin vihreän huivin esiin reilu kahden viikon tauon jälkeen "korjatakseni virheet". "", koska virheitä ei ollut. Ei ensimmäistäkään. Taisin vain viimeksi olla niin väsynyt, että sekoilin mallikertojen kanssa totaalisesti... Mutta nyt huivi siis on valmis. Koekäytin sitä aamupäivän. Vähän siitä irtoaa hötöjä, mutta ehkä se on ohimenevä ongelma?

Kurssi jota käyn, on nimeltään Romanit, tuntematon vähemmistömme. Tapaperinteestä mulla olikin aika paljon ennakkotietoja, mutta historiasta tai Baltian romanien tilanteesta ei niinkään. Tosi mielenkiintosta, mutta samalla pysäyttävää ja aavistuksen verran ahdistavaakin. 

Huivi on kudottu tanskalaisesta Play It mohairista (joku sekoite tosin) kuutosen puikoilla, ja sen leveys on n.140cm ja korkeus 85cm. Ohje löytyi Ullasta.