Pakko tunnustaa, että sekä nuttu että vihreä huivi odottavat edelleen purkamistaan... Kummallista miten paljon muita ideoita onkaan alkanut pulpahdella esiin!

Ensimmäisenä neuloin vielä toisetkin pörrösukat, tällä kertaa itselleni. Ekoissa opettelin 44625.jpgtiimalasikantapään, ja nämä toiset puolestaan kudoin kärjestä varteen. Viikonloppuna pääsin penkomaan äidin lankavarastoja, ja jääkiekkoa katsellessa syntyi sieltä löydetyistä aarteista syksyisen värinen jämämohairfifi (jonka unohdin kuvata!) ja suojapussukka kameralleni. Olin aika imarreltu, kun 15-v pikkuveikka totesi hetken pussukkaa tutkailtuaan haluavansa samanlaisen "lämmittimen" MP3-soittimelleen :)

44622.jpg Tänään olenkin sitten virkkaillut kukkia. Ne on tarkoitettu fifin kiinnittämiseeen/koristeeksi. Kuvassa näkyvät molemmat, mutta ajatuksena on, että niitä käytettäisiin vain yhtä kerrallaan. Vaikka kauniiltahan ne näyttävät noinkin. Lankana sekä huivissa että kukissa on KidMohair. Pörrösukissa se on saanut kaverikseen liilan Nallen. Yksinään se oli mun mielestä aika äklön väristä, mutta siniharmaa kid taittoi sen mukavasti. (selvennykseksi vielä niille tutuille, jotka ovat järkkyttyneitä normaalista poikkeavista värivalinnoistani: setti ei tule omaan käyttöön :)

Mutta ehkä tänä iltana olisi vihdoinkin aika ottaa puikot kauniiseen käteen ja purkaa kiltisti ne muutamat virhekerrokset. Eihän se nyt ihan kauheaa voi olla?! Tosin niitä fifin kukkia virkkaillessani sain vision uudesta kesäkassista, joka olisi tehty erilaisista valkoisella virkatuista kukkasista, ja saattaa olla, että sitä pitää päästä toteuttamaan samantien. Ideat kun ovat kovin katoavaisia ja voivat vahingossa unohtua jos ei niitä heti kokeile...

Loppuun vielä opiskelu-uutinen: neulomisista huolimatta mun gradu edistyy. Eilen kävin yhdellä koululla juttelemassa opettajien kanssa, ja jokainen näistä neljästä opettajasta lupasi luovuttaa pari lapsukaista luokastaan koekaniineiksi. Loistavaa. Uskoni siihen, että oikeasti jonain päivänä valmistun, palasi.